Reiersen motor                       Ugleveien 13, 9512 Alta  
Dekk og utstyr for cross/enduro                                         Telefon: 41 30 51 96
                                                                       E-post: jan-tore@reiersenmotor.no

Bikershome


 


Pål Anders Ullevålseter
Annie Seel
Offroad Touring Club

 

Reis til Marokko og opplev eventyret på motorsykkel! Hos Peter og Zineb blir du tatt godt i mot og har en trygg base for dine utflukter. Bikershome arrangerer også turer på utleiesykler.

 

Dette er hjemmesiden til norges store ørkenhelt. Han har kjørt Dakar-rally flere ganger og viser ryggen til de fleste store fabrikk kjørerne!"Rallyprinsessan" ANNIE SEEL er sveriges råeste mc-dame. Hun har bl.a. kjørt Dakar-rally med brukket håndledd og fullført!OTC er en klubb for entusiastiske offroadkjørere, fortrinnsvis med stor offroad-motorsykkel, som liker turer på grus- og asfaltveier som krøller seg mellom både fjord og fjell.

 

R1-Sjaak

 

 

Rough Tours

 

 

Blogg                          

Sjaak Lucassen er en svært bereist mann! Han har kjørt med sin Yamaha R1 jorda rundt og var da på tur i over 5 år! Om du er interessert i touringstoff for de barskeste så ta en kikk på hans hjemmeside.

 

Her kan du få oppleve Marokko og Berbernes spennende kultur. Dra på kameltur og overnatte ute i ørkenen!  

 

 

Blogg om En spennende tur til Kolahalvøyen i Russland, og påsketur til SAHARA!Om du har en webside som du ønsker lagt til min liste så er det bare å sende meg en e-post jan-tore@reiersenmotor.no
Forside
Copyright 2009, Reiersen motor. All Rights Reserved.